Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Joululahjavinkit lapsille – Ilahduta käytännöllisellä ja kotimaisella lahjalla!

Jaa artikkeli:

Joulusesonki lähestyy ja ajatukset alkavat virittäytyä lahjaostoksiin. Moni miettiikin kuumeisesti mitä voisi ostaa omalle tai läheiselle lapselle, etenkin jos toiveissa on antaa käytännöllinen, persoonallinen ja ilahduttava lahja. Keräsimme tähän artikkeliin joululahjaideat lapselle ja lapsenlapselle, jotka kannustavat myös ulkoilemaan ja liikkumaan!

Lahjavinkki 1: Kotimaiset monitoimihanskat ulkoiluun

Mikäli talvi on leuto, kankaiset hanskat nahkaisilla yksityiskohdilla ovat oivat myös talviulkoiluun. Nämä sopivat hyvin aktiiviseen harrastamiseen, kiipeilyyn ja muuhun puuhailuun, jossa hyvä ote ja lämpimät sormet ovat tavoitteena!
Pirteät värit tuova iloa tekemiseen!

Nämä värikkäät ja kevyet hanskat lapsille sopivat aktiiviseen menoon niin päiväkodissa, koulussa kuin vapaa-ajallakin!

Hengittävät Britex-hanskat suojaavat käsien ihoa touhuilun tiimellyksessä päivällä sekä lämmittävät sopivasti viilenevinä iltoina. Nahkainen kämmenosa antaa hyvän pidon tarttuessa!

Kylmille keleille suosittelemme aitoa nahkarukkasta (katso vinkki 2).

Saatavilla verkkokaupasta ja Nummelan myymälästä (Keskikuja 4, 03100 Nummela).

Kevyesti topatut Britex-sormikkaat tai lapaset sopivat moneen ulkoiluhetkeen. Valmistettu Suomessa käsityönä!

Joululahjaidea 2: Kimallenahkarukkaset lapsille

Voiko kimallusta olla liikaa, kun asiaa kysytään prinsessahaaveisiin uppoutuneelta nuorelta neidolta? Ei todennäköisesti.

Juuri heille olemme luoneet kimallerukkasemme, joiden kauniit värit ja hohde hivelevät niin pienen unelmoijan kuin aikuisen silmää. Väreissä pinkkiä, vaaleansinistä, kultaa, terästä, hopeaa ja ruusukultaa – hehkuvan upeita jokainen.

Kimalluksesta huolimatta hanska on aitoa ja joustavaa nahkaa, jonka luontaiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa talvisessa ulkoilussa – niin plussakeleillä kuin pakkasella. Lämmin ja pehmeä merinovillavuori puolestaan lämmittää pieniä sormia – jopa kastuessaan!

Mikä onkaan ihanampaa kuin käyskennellä ulkona perheen kesken. Avata aistit ja nauttia hetkestä.

Pukeminen voi kuitenkin olla toinen juttu. Varsinkin pikkuväelle vaatteet voivat merkitä paljon – joitakin asusteita rakastetaan ja toisia dramaattisesti vastustellaan.

Kokemustemme myötä meillä onkin pieni vinkki pukemista siivittämään – kauniin hehkuvat kimallerukkaset.

Ne pitävät pintansa tyttöjen ja poikien talven hittituotteena vuodesta toiseen. Moni nuori neiti ja herra kun ei voi vastustaa niiden heleitä värejä ja kaunista kimmellystä.

Mikä tärkeintä, ne ovat ihanan lämpimät, pehmeät ja käytännölliset. Ja valmistetaan aitona käsityönä Suomessa, pääosin Nummelan myymäläsä. Suurella sydämellä meiltä teille. 💜


Kimallenahkarukkaset ovat lasten suosikit - Lämpimät nahkarukkaset - Käsinetori
Kimallenahkarukkaset ovat lasten suosikit – Lämpimät nahkarukkaset kotimaista käsityötä Käsinetorilta.

Joululahjavinkki 3: Nahkarukkaset omassa lempivärissä!

Värivalikoimamme on todella laaja ja niinpä jokaiselle löytyy valikoimasta lempiväriä olevat talvihanskat! Utele lapsen suosikkiväri ja suuntaa sen jälkeen katsomaan valikoima verkkokaupastamme, josta löydät pehmeät ja lämpimät lasten talvirukkaset.

Jotta ulkoilu on nautinto kaikille, on varusteet kuitenkin valittava huolella. Pakkasen paukkuessa reippaanlaisesti, sormet paleltuvat helposti ja siksi suosittelemme lämpimästi sujauttamaan sormet pehmeiden materiaalien hellään huomaan.

Aito nahkarukkanen pehmeän lämpimällä vuorella säilöö lämmön todella tehokkaasti ja pitää pienet (ja isommatkin) sormet kylmältä suojassa.

Saatavilla verkkokaupasta ja Nummelan myymälästä (Keskikuja 4, 03100 Nummela).

Laajasta värivalikoimasta löytyvät jokaiselle lapselle omat suosikkivärit!

Joululahjavinkki 4: Heijastavat talvihanskat

Pimeässä näkymisen tärkeyttä erityisesti lapsilla ei voi liikaa korostaa. Me olemmekin kokeneet tärkeäksi vaikuttaa siihen myös omalta osaltamme ja tuoneet valikoimaamme aidot ja lämpimät nahkarukkaset, joiden kämmenselästä löytyy laadukkaalla heijastavalla 3M-kankaalla tehdyt kuviot.

Lampaannahka, villasekoitevuori ja kaunis heijastava kuvio tekevät rukkasista kirjaimellisesti loistavan valinnan ulkoilun riemuihin ja pimeisiin keleihin. 

Nahkarukkasilla luonnistuvat lumileikit ja sopivat ne mainiosti myös aktiiviseen liikuntaan – mahdollistaen napakan otteen urheiluvälineistä tulevaisuuden hiihtotähdille ja lätkälupauksille.

Väreistä ja kuvioista löytyy useita vaihtoehtoja, joista löytyy takuulla suosikki moneen makuun. Katso heijastavat nahkarukkaset valikoimaan ja anna lapselle tai lapsenlapselle lahja, joka huomataan myös liikenteessä!

Saatavilla verkkokaupasta ja Nummelan myymälästä (Keskikuja 4, 03100 Nummela).

Heijastavalla 3M-kangaskuviolla olevat nahkarukkaset lisäävät näkyvyyttä pimeässä.

Joululahjavinkki 5: Pehmeää ja lämmintä vauvalle

Löytyykö lähipiiristäsi suloinen vauva, joka rakastaa ulkoilua? Pehmoista lämpöä perheen pienimmille myös valikoimastamme.

Perheen pienimmät viettävät usein paljon aikaa ulkona – vaunulenkeillä, päiväunilla ja isompien seurana leikkipuistoissa. Paljon paikallaan olevien vauvojen vaatetuksen on siis oltava erityisen lämmin.

Luonnonmateriaalien lämmönpitävyys on tunnetusti omaa luokkaansa ja ne soveltuvatkin erityisen hyvin näihin antoisiin yhteisiin ulkoiluhetkiin. Vauvojen nahkarukkasissamme on ihanan pehmeä ja lämmin merinovillavuori, joten rukkaset todella hellivät pikkuruisia sormia. Myös teddyvuorinen vaihtoehto on saatavilla, jos villa aiheuttaa vauvalle kutinaa.

Vaihtoehdoista löytyy monta väriä tai aplikoitua kuviota, joista valita suosikkinsa. Myös syötävän suloiset kimallerukkaset ovat saatavilla vauvojen koossa!

Saatavilla verkkokaupasta ja Nummelan myymälästä (Keskikuja 4, 03100 Nummela).

Nahkarukkaset myös vauvoille! Katso ihastuttavat vaihtoehdot joululahjaksi vauvaperheeseen!

Joulahjaidea lapselle 6: Nahkaiset eläintossut kerhoon ja päiväkotiin

Eläintossuissamme seikkailevat ihastuttavat eläimet, kuten hiiri, kettu, possu ja leijona vakuuttavat tyylitietoisimmatkin naperot.

Mokkanahkainen materiaali, pehmeä vuori ja pidosta huolehtiva vuotanappainen pohja puolestaan varmistavat, että tossut ovat kestävät ja ihanteelliset myös kovassa menossa. Tossut valmistetaan Suomessa aitona ja yksilöllisenä käsityönä. Jokainen setti onkin yhtä uniikki kuin kantajansa! Nappaa tästä upea joululahjaidea rakkaalle ja läheiselle lapselle. 💜

Saatavilla verkkokaupasta ja Nummelan myymälästä (Keskikuja 4, 03100 Nummela).

Ihastuttavat eläintossut ovat kaikki yksilöllisiä, sillä ne valmistetaan käsityönä Suomessa! Tossuja on kokoja välillä 16-30.

Joululahjavinkki 8: Herkkuja, lämpöä ja tyyliä lapselle!

Tule Nummelan myymälään, niin paketoimme ostoksesi valmiiksi jouluisen asuun ja joulukuusen alle sujautettavaksi.

Valikoimassamme on paljon ihania ja kotimaisia tuotteita sekä Suomessa valmistettuja herkkuja, joita voimme lisätä pakettiin pientä lahjan saajaa ilahduttamaan! Nummelan myymälässä käsineidemme lisäksi, asusteita, villasukkia (myös iki-ihana kettumalli!), pussukoita, pipoja ja herkullista Kultasuklaan suklaata ja Vilippus-lakuja.

Nummelan myymälämme palvelee
Arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-14
osoiteessa Keskikuja 4, 03100 Nummela

Lämpimästi tervetuloa!

Kotimaista_käsityötä-Käsinetorin_nahkakäsineet_ja_lämpimät_nahkarukkaset_koko_perheelle-Käsinetori

Käsinetori tuo perinteet nykymuotiin ja lämpöä ulkoiluun talvikeleille

Käsinetorin yrittäjä Niina Leppänen on käsityöperinteitä kunnioittaen uudistanut kotimaisten käsineiden lämmintä valikoimaa jo vuosien ajan. Valikoima on värikäs ja materiaalivaihtoehtoja on laajennettu myös kotimaisesta peurannahasta valmistettuihin käsineisiin. Verkkokaupassa ja Nummelan Lahjatavara- ja käsinemyymälän valikoimassa on paljon myös muiden kotimaisten yritysten tuotteita ja Käsinetori tekee tärkeää työtä kotimaisen pienyrittäjyyden edistämiseksi tukien myös pienempiä toimijoita.

Lue lisää »

Kesätekemistä ja lahjaideoita

Kesä on täällä ja koko perheelle riittää puuhaa aamusta iltaan! Kokosimme vinkkejä hauskaan kesäpuuhaan sekä ideoita kesälahjoiksi ja tuliaisiksi mökille, juhliin, arkeen ja muihin ikimuistoisiin

Lue lisää »

Ulkoleikkivinkki: Frisbeekisat koko suvulle

Ylös ulos ja liikkumaan – Tähän haluamme kannustaa kaikkia niin yhdessä, yksin kuin koko perheen voimin. Siksi jaamme blogissa ja somekanavissamme ajoittain vinkkejä hauskoihin ulkoiluhetkiin. Poimi ohjeet hauskaan frisbeekisaan ja laita toteen heti mahdollisuuden tullen!

Lue lisää »

Lahjavinkit Äitienpäivään

Äidit ansaitsevat hemmottelua ja luksusta juhlapäivänään, joten listasimme äitienpäivälahjaideat sekä paketoimme jo valmiiksi suloiset paketit äidille annettavaksi. Lahjaidea 1: Ihanalle Äidille -paketti Herkullinen toffee sekä

Lue lisää »

Talviloman puuhavinkit

Koko perheen yhteiset ulkoiluhetket ovat lomien ja vapaapäivien parasta antia, joista jää ihania muistoja! 🤩 Varustautukaa kelin mukaan ja heittäytykää riemuisiin ulkoiluhetkiin yhdessä! Koko perheen

Lue lisää »
Käsineet ja rukkaset - Kotimaista käsityötä

Iloisin terveisin,
Niina

#Käsinetori

Kotimaiset käsineet koko perheelle

Myymälä

Keskikuja 4, 03100 Nummela

Avoinna:

Arkisin 10 – 18
Lauantaisin 10 – 14

Verkkokauppa avoinna 24/7

Tutustu ihaniin tuotteisiimme