Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Ulkoleikkivinkki: Frisbeekisat koko suvulle

Jaa artikkeli:

Ylös ulos ja liikkumaan – Tähän haluamme kannustaa kaikkia niin yhdessä, yksin kuin koko perheen voimin. Siksi jaamme blogissa ja somekanavissamme ajoittain vinkkejä hauskoihin ulkoiluhetkiin. Poimi ohjeet hauskaan frisbeekisaan ja laita toteen heti mahdollisuuden tullen!

Frisbeetä luonnossa

Meillä täällä Nummelassa on upeat frisbeegolfradat, mutta sellaisen voi helposti rakentaa myös kotipihalle tai lähipuistoon!

Tarvitset vain frisbeen ja jotain, mikä toimii maalina (pesuvati, maahaan levitetty pyyhe tms.). Säännöt voitte sopia osallistujien kesken ja mitä erikoisempia sääntöjä keksitte, sen hauskempi yhteisestä ulkoilutuokiosta tulee! Ohessa muutama esimerkki, joita voitte kehitellä eteenpäin vapaasti pelaajien kesken.

Ulkoleikkivinkki: Keväinen frisbeepeli koko perheelle (tai suvulle!)

Tarvikkeet: frisbee ja maali sekä lapsille turvallinen peliympäristö

⭐Kierros 1: Kaikki heittävät vuorollaan frisbeen maaliin. Nuorimmainen saa keksiä, miten kierroksen pisteet jaetaan vai hypitäänkö pisteiden sijaan yhdessä tasajalkaa.

⭐Kierros 2: Tällä kierrokselle frisbeetä heitetään silmät kiinni. Lähimmäksi maalia osunut saa hurjat aplodit ja onnittelulaulun.

Kierros 3. Frisbee heitetään takaperin ja jalkojen välistä. Se, miten kukakin tulkitsee tämän ohjeen, on täysin vapaavalintaista eli mikä tahansa edes lähelle menevä suoritus käy. Jokainen pelaaja saa 500 lisäpistettä loistavasta yrityksestä sekä pienen palkinnon kierroksen päätteeksi (värikynät, suklaasydän tai vaikkapa kaunis kortti tai tarra.)

Tallenna tämä blogi selaimeesi, niin voit palata vinkkeihin yhä uudelleen ja uudelleen!
Mikäli sataa, tämä onnistuu myös sadevaatteet päällä ja voitte yhdistää ulkoiluun lätäköissä pomppimisen.

T: Käsinetorin tiimi

#Käsinetori

PS. Kuvan lasten kevyet Britex-hanskat ja aikuisten kynsikkäät saatavilla sekä verkkokaupasta että Nummelan myymälästä. Sopiva varustus auttaa viihtymään ulkona pidempään!

Kotimaista_käsityötä-Käsinetorin_nahkakäsineet_ja_lämpimät_nahkarukkaset_koko_perheelle-Käsinetori

Käsinetori tuo perinteet nykymuotiin ja lämpöä ulkoiluun talvikeleille

Käsinetorin yrittäjä Niina Leppänen on käsityöperinteitä kunnioittaen uudistanut kotimaisten käsineiden lämmintä valikoimaa jo vuosien ajan. Valikoima on värikäs ja materiaalivaihtoehtoja on laajennettu myös kotimaisesta peurannahasta valmistettuihin käsineisiin. Verkkokaupassa ja Nummelan Lahjatavara- ja käsinemyymälän valikoimassa on paljon myös muiden kotimaisten yritysten tuotteita ja Käsinetori tekee tärkeää työtä kotimaisen pienyrittäjyyden edistämiseksi tukien myös pienempiä toimijoita.

Lue lisää »

Kesätekemistä ja lahjaideoita

Kesä on täällä ja koko perheelle riittää puuhaa aamusta iltaan! Kokosimme vinkkejä hauskaan kesäpuuhaan sekä ideoita kesälahjoiksi ja tuliaisiksi mökille, juhliin, arkeen ja muihin ikimuistoisiin

Lue lisää »

Ulkoleikkivinkki: Frisbeekisat koko suvulle

Ylös ulos ja liikkumaan – Tähän haluamme kannustaa kaikkia niin yhdessä, yksin kuin koko perheen voimin. Siksi jaamme blogissa ja somekanavissamme ajoittain vinkkejä hauskoihin ulkoiluhetkiin. Poimi ohjeet hauskaan frisbeekisaan ja laita toteen heti mahdollisuuden tullen!

Lue lisää »

Lahjavinkit Äitienpäivään

Äidit ansaitsevat hemmottelua ja luksusta juhlapäivänään, joten listasimme äitienpäivälahjaideat sekä paketoimme jo valmiiksi suloiset paketit äidille annettavaksi. Lahjaidea 1: Ihanalle Äidille -paketti Herkullinen toffee sekä

Lue lisää »

Talviloman puuhavinkit

Koko perheen yhteiset ulkoiluhetket ovat lomien ja vapaapäivien parasta antia, joista jää ihania muistoja! 🤩 Varustautukaa kelin mukaan ja heittäytykää riemuisiin ulkoiluhetkiin yhdessä! Koko perheen

Lue lisää »
Käsineet ja rukkaset - Kotimaista käsityötä

Iloisin terveisin,
Niina

#Käsinetori

Kotimaiset käsineet koko perheelle

Myymälä

Keskikuja 4, 03100 Nummela

Avoinna:

Arkisin 10 – 18
Lauantaisin 10 – 14

Verkkokauppa avoinna 24/7

Tutustu ihaniin tuotteisiimme