Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Isänpäivä- ja joululahjavinkit – 4 Lahjaideaa miehelle

Jaa artikkeli:

Isänpäivä on marraskuussa ja joulukin lähestyy jo. Tuntuuko lahjan ostaminen miehelle hankalalta?
Keräsimme muutaman hyödyllisen lahjaidean miehille ja nyt voit helposti ilahduttaa isää, ukkia, isiä, puolisoa, vaaria tai muuta tärkeää henkilöä isänpäivänä, syntymäpäivänä tai jouluna.

Lahjavinkki 1: Nahkarukkaset

Lämpimät talvihanskat eli aidot nahkarukkaset ovat laadukasta, kotimaista käsityötä. Nämä ilahduttavat koko talvikauden ja osoittavat myös lahjan saajalle, että arvostat kotimaisuutta, laatua ja haluat kannustaa ulkoilemaan.

Suosikkiväri on ollut pitkää jo konjakki eli konjakin ruskea, mutta tämän rinnalla värivalikoimasta löytyy myös muita värejä miesten ilahduttamiseen lahjalla.

Aktiivisen ihmisen ihannelahja talvikauteen ja soveltuu loistavasti niin lumilinnojen rakentamiseen, ulkoiluun metsässä, retkeilyyn, lasketteluun ja snoukkailuun – mitä ikinä talvella haluaakaan ulkona harrastaa!

Yleisin koko miesten nahkarukkasissa on 10, mutta tarkista mitoitus vielä mittausohjeiden mukaan ennen ostoa.

Saatavuus: Verkkokauppa ja Nummelan myymälä

Lahjaidea 2: Nahkasormikkaat

Ohuet nahkakäsineet sopivat hyvin syksyyn ja leudommille talvikeleille. Laadukkaasta nahkasta valmistetut sormikkaat ovat käytännölliset sekä takaavat hyvän otteen työvälineistä.

Ihanteelliset ajohanskoiksi, autoiluun ja pyöräilyyn.

Paksuvuoriset nahkasormikkaat puolestaan sopivat kylmemmille keleille monitoimihanskoiksi. Talvihanskat saavat olla tyyliikkäät ja käytännölliset!

Ihana lahjaidea miehelle ja tuotteet on valmistettu Suomessa.

Saatavuus: Verkkokauppa ja Nummelan myymälä

Lahjaidea miehelle 3: Kotimaisia herkkuja

Käsinetorin Nummelan myymälän valikoimasta löytyy herkkusuulle superihania lahjoja!

Vilippuksen laku on Suomessa tehty ja superhyvän makuinen. Paketeissa on hauskoja ja huomristisia kuvituksia sekä arkeen ja juhlaan sopivia tekstejä – tule valikoimaan suosikkisi Nummelan myymälään!

Kultasuklaa on kotimainen suklaavalmistaja, jonka herkullisia tuotteita löytyy Nummelan myymälästä! Valitse sydänsuklaat, pieni suklaalevy tai ISO konvehtirasia miehelle Isänpäivälahjaksi!

Saatavuus: Vain Nummelan myymälä

Lahjavinkki 4: Villasukat

Lämpimät ja käsityönä Suomessa valmistetut villasukat ovat lämpöä rakastavalle miehelle loistava lahja!

Nämä voi vetää jalkaan takkatulen loimussa mökillä tai kotona leffailtaa vietettäessä.

Ulkoilusta innostunut mies puolestaan laittaa vaelluskenkiin, snoukkamonohin tai saappaisiin mielellään lisälämmikkeeksi laadukkaat villasukat.

Saatavuus: Vain Nummelan myymälä

Yhteistä iloa koko perheelle

Me Käsinetorilla haluamme innostaa perheitä ulkoilemaan yhdessä! Siksi valikoimassamme on laadukkaita ja Suomessa valmiistettuja tuotteita koko suvulle tai perheelle. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai tule käymään myymälässämme Nummelassa.

Tehdään yhdessä tästäkin Isänpäivästä ja joulusta ikimuistoinen kaikille iseille, ukeille ja isoisille ja vaareille!

Kotimaista_käsityötä-Käsinetorin_nahkakäsineet_ja_lämpimät_nahkarukkaset_koko_perheelle-Käsinetori

Käsinetori tuo perinteet nykymuotiin ja lämpöä ulkoiluun talvikeleille

Käsinetorin yrittäjä Niina Leppänen on käsityöperinteitä kunnioittaen uudistanut kotimaisten käsineiden lämmintä valikoimaa jo vuosien ajan. Valikoima on värikäs ja materiaalivaihtoehtoja on laajennettu myös kotimaisesta peurannahasta valmistettuihin käsineisiin. Verkkokaupassa ja Nummelan Lahjatavara- ja käsinemyymälän valikoimassa on paljon myös muiden kotimaisten yritysten tuotteita ja Käsinetori tekee tärkeää työtä kotimaisen pienyrittäjyyden edistämiseksi tukien myös pienempiä toimijoita.

Lue lisää »

Kesätekemistä ja lahjaideoita

Kesä on täällä ja koko perheelle riittää puuhaa aamusta iltaan! Kokosimme vinkkejä hauskaan kesäpuuhaan sekä ideoita kesälahjoiksi ja tuliaisiksi mökille, juhliin, arkeen ja muihin ikimuistoisiin

Lue lisää »

Ulkoleikkivinkki: Frisbeekisat koko suvulle

Ylös ulos ja liikkumaan – Tähän haluamme kannustaa kaikkia niin yhdessä, yksin kuin koko perheen voimin. Siksi jaamme blogissa ja somekanavissamme ajoittain vinkkejä hauskoihin ulkoiluhetkiin. Poimi ohjeet hauskaan frisbeekisaan ja laita toteen heti mahdollisuuden tullen!

Lue lisää »

Lahjavinkit Äitienpäivään

Äidit ansaitsevat hemmottelua ja luksusta juhlapäivänään, joten listasimme äitienpäivälahjaideat sekä paketoimme jo valmiiksi suloiset paketit äidille annettavaksi. Lahjaidea 1: Ihanalle Äidille -paketti Herkullinen toffee sekä

Lue lisää »

Talviloman puuhavinkit

Koko perheen yhteiset ulkoiluhetket ovat lomien ja vapaapäivien parasta antia, joista jää ihania muistoja! 🤩 Varustautukaa kelin mukaan ja heittäytykää riemuisiin ulkoiluhetkiin yhdessä! Koko perheen

Lue lisää »
Käsineet ja rukkaset - Kotimaista käsityötä

Iloisin terveisin,
Niina

#Käsinetori

Kotimaiset käsineet koko perheelle

Myymälä

Keskikuja 4, 03100 Nummela

Avoinna:

Arkisin 10 – 18
Lauantaisin 10 – 14

Verkkokauppa avoinna 24/7

Tutustu ihaniin tuotteisiimme