Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Candle Light Story Siivoussetti – Andalusian Lemon

Kotimainen siivoustuotesetti, johon kuuluu siivoussaippua, siivoussuihke, imurointipuuteri sekä pyykkietikka

53,60

3 varastossa

Kuvaus

Candle Light Storyn kotimaisilla siivoustuotteilla siivoat kodin pinnat ja raikastat tekstiilit sekä pyykit! Tuotteilla on avainlipputunnus osoituksena kotimaisesta työstä.

***

Aitoa eteeristä öljyä sisältävä siivoussaippua on riittoisa ja luonnollinen monitoimituote, jolla puhdistat koko kodin pinnat keittiöstä kylpyhuoneeseen! Siivoussaippualla puhdistat mm. keraamiset liesitasot, hanat, kromi- ja rosteripinnat ilman pintaan jääviä raitoja. Puhdistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa sekä rasvalikaa. Soveltuu käytettäväksi myös matonpesuun, harrastusvälineille, puutarhakalusteille, vaatteiden pesuun, meikkisiveltimien puhdistukseen, tiskaukseen ym.

Käyttöohje: Hiero kosteutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti siivoussaippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Huuhtele saippuavaahto pois ja kuivaa pinnat. Saippuaa voi myös hieroa vaatteeseen suoraan tahralle ja antaa vaikuttaa ennen konepesua. Voit tehdä saippuasta siivoussuihketta raastamalla n. 1 rkl siivoussaippuaa ja liottamalla lämpimään veteen.

***

Aitoja eteerisiä öljyjä sisältävä siivoussuihke on Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettu kodin pintojen tehopuhdistaja! Väkiviinaetikkapohjainen siivoussuihke on miellyttävän tuoksuinen ja helppokäyttöinen ja se sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä. Väkiviinaetikka on hapanta ja tämän vuoksi siivoussuihketta ei suositella polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle tai vanhoille emalialtaille. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Käyttöohje: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla. Ei tarvitse huuhdella. 

Varoitus: Sisältää hajusteita, saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

***

Imurointipuuterilla voit raikastaa erilaiset kodin tekstiilit, kuten matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Tekstiilipinnan päälle ripoteltava ja pois imuroitava imurointipuuteri raikastaa samalla myös imurisi! Tuotteet ovat ruokasoodapohjaisia ja sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä.

Käyttöohje: Ripottele imurointipuuteria tekstiilipinnalle ja anna vaikuttaa 20-30 min tai yön yli. Imuroi pois. Poistaa tunkkaista hajua ja raikastaa pinnan; auttaa myös esimerkiksi lemmikkien irtokarvoja irtoamaan tekstiilipinnoilta helpommin.

Varoitukset: Sisältää hajusteita, voi aiheuttaa allergisen reaktion.

***

Pyykkietikka on ekologinen, antiseptinen ja luonnollinen tapa hoitaa vaatteita; se vähentää sähköisyyttä ja kirkastaa värejä, eikä tuki tekstiilien kuituja. Pyykkietikka sopii myös treenivaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille sekä luonnonkuiduille poistaen tehokkaasti vaikeitakin hajuja tekstiileistä. Vaatteiden ja kodintekstiilien hyvällä huollolla voit pidentää niiden käyttöikää huomattavasti!

Pyykkietikkaa voidaan käyttää laimennettuna myös silitysvetenä sekä yleispesuaineena. Tällöin on suositeltavaa testata liuosta ensin huomaamattomaan kohtaan tekstiiliä. Biohajoava tuote.

Varoitukset: Sisältää hajustetta. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

***

Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä:

Candle Light Story Siivoussuihke – Andalusian Lemon

Candle Light Story Imurointipuuteri – Andalusian Lemon

Candle Light Story Siivoussaippua – Andalusian Lemon

Candle Light Story Pyykkietikka 500 ml – Andalusian Lemon