Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Candle Light Story Imurointipuuteri – Andalusian Lemon

Andalusian Lemon with Lemongrass

11,90

7 varastossa

Kuvaus

Kotimaisella Candle Light Storyn imurointipuuterilla voit raikastaa erilaiset kodin tekstiilit, kuten matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Tekstiilipinnan päälle ripoteltava ja pois imuroitava imurointipuuteri raikastaa samalla myös imurisi! Tuotteet ovat ruokasoodapohjaisia ja sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä. Andalusian Lemon -tuoksu on ihanan raikas ja kirpakka! Herkulliset sitruksiset tuoksut virkistävät ja kohottavat mielialaa.

Käyttöohje: Ripottele imurointipuuteria tekstiilipinnalle ja anna vaikuttaa 20-30 min tai yön yli. Imuroi pois. Poistaa tunkkaista hajua ja raikastaa pinnan; auttaa myös esimerkiksi lemmikkien irtokarvoja irtoamaan tekstiilipinnoilta helpommin.

Ainesosat: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), kuivattu sitruunan kuori, litsea cubeba fruit oil (litsean eteerinen öljy), citrus aurantifolia leaf oil (limen eteerinen öljy), citrus nobilis oil (appelsiinin eteerinen öljy) ja cymbopogon schoenanthus oil (sitruunaruohon eteerinen öljy).

Pakkauskoko: 250 g

Varoitukset: Sisältää hajusteita, voi aiheuttaa allergisen reaktion.