Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Ystävänpäivälahjaideat – Ilahduta puolisoa ja ystävää!

Jaa artikkeli:
Ystävänpäivä-Lahjavinkit-puolisolle-ystävälle-Käsinetori

Ystävänpäivä on ihana juhla, jonka aikana muistetaan ja ilahdutetaan elämämme tärkeitä ihmisiä. Kokosimme Käsinetorin lahjavinkit, joilla voit ilahduttaa ja yllättää Ystävänpäivänä 14.2. – tai vaikka vuoden jokaisena päivänä!

Tärkeintä on tietenkin rento yhdessäolo, yhteinen brunssi tai aamupala sänkyyn tai mukava yhteinen ulkoiluhetki juhlapäivän kunniaksi. Mikäli haluat antaa ystävälle myös lahjan, meiltä löytyy kotimainen ja laadukas valikoima!

Ystävänpäivän kunniaksi on mukava soittaa ystäville ja kavereille, lähetellä korttitervehdyksiä tai antaa lahjoja ystäville tai puolisolle.

Lahjavinkki naiselle

Puolisoa tai muuta ihanaa naista voi ilahduttaa käytännölliset ja lämpimät nahkasormikkaat, joista on useita pirteitä värejä! Nahkakäsineet on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista ja niillä on Avainlippumerkki osoituksena kotimaisesta työstä.

Tyylikkäitä nahkakäsineitä löytyy useassa eri värissä ja perusmustaa voi tilata myös tyylikkäillä yksityiskohdilla ja koristeluilla!

Tutustu naisten nahkasormikkaisiin tästä.

Tilaa verkkokaupasta ja osta mukaan Nummelan myymälästä!

Lahjaidea miehelle

Upeat talvikelit ja talven lomakaudet innostavat ulkoilemaan! Retkeily, hiihtäminen, laskettelu tai snoukkaaminen ovat monen aktiivisen perheenjäsenen lempipuuhaa talvisin.

Talviloma on kiva viettää ulkoillessa, kun sormet ovat lämpimien nahkarukkasten suojassa.

Nämä ovat lämpimät ja käytännölliset ja sopivat pitkiinkin ulkoilusessioihin yhdessä tai yksin!

Katso miesten nahkarukkaset!

Miesten nahkakäsineet saatavilla sekä verkkokaupasta että Nummelan myymälästä!

Lahjavinkit tyylikkäälle naiselle

Lämpöä käsille ja glamouria arkeen!

Naisten kestosuosikkeja ovat lämpimät kimallenahkarukkaset, joita on saatavilla upeissa väreissä.

Tyylikäs teräs tai hempeä ja Ystävänpäivään täydellisesti sopiva pinkki – herkulliset värit löydät sekä verkkokaupasta että Nummelan myymälästämme.

Nahkarukkaset on saatavilla myös perusväreissä sekä kauniilla solkikoristeilla, katso naisten nahkarukkaset verkkokaupassa!

Lahjaidea miehelle

Yhteisissä koko perheen leikkihetkissä, kotipihan lumitöissä, hiihtäessä tai vaikkapa metsäretkellä on käytännölliset miesten nahkasormikkaat paikallaan!

Nämä pitävät kädet lämpiminä samalla kun on helppo touhuta ja temmeltää lumileikeissä!

Yhtä hyvin nahkakäsineet sopivat romanttiselle iltakävelylle tai vaikkapa luisteluhetkiin!

Katso miesten nahkasormikkaat!

Lahjavinkit muotitietoisille ja herkkusuille

Nummelan myymälästä löytyy laadukkaita herkkuja Ystävänpäivään ja muihin juhlatilaisuuksiin!

Hyllyillä on laaja valikoima kotimaisia herkkuja! Kaikkea aina Kultasuklaan suklaakorkokengistä Vilippuksen Ystävänpäivänameihin. Suklaatikkarit tai sydämet sopivat hyvin myös päiväkoti tai kouluikäisten lasten pieniksi muistamisiksi kortin kanssa.

Herkut ja kauniit käsilaukut ja lompakot ovat saatavilla vain Nummelan myymälästä.

Korvakorut, jotka sopivat täydellisesti nahkakäsineisiimme, ovat saatavilla verkkokaupasta sekä Nummelan myymälästä.

Katso verkkokauppavalikoima korvakoruista!

Lahjaideat Nummelan myymälästä

Nummelan myymälä on kauniiden ja kotimaisten lahjatavaroiden paikka! Hyllyillä on upeita kotimaisten yritysten tuotteita.

Vilippukselta meillä on postikortteja, lakuja, tiskirättejä ja suklaata, joissa kaikissa on ihanat kuvitukset ja tekstit – sopivat siis erinomaisesti lahjaksi!

Lisäksi myymälässä on paljon vuodenaikaan sopivia asusteita, jotka on tehty Suomessa käsityönä. Meillä on pipoja, huiveja, villasukkia ja paljon muuta!

Kodin piristykseksi valikoimasta löytyy pyykkietikkaa, tiskirättejä erilaisilla kuvilla ja teksteillä, tunnelmallisia kynttilöitä sekä ihania saippuoita!

Tule tutustumaan Nummelan myymälässä
Keskikuja 4, 03100 Nummela.
Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14.

Meiltä löytyy valikoimaa koko perheelle, joten tervetuloa ostoksille verkkokauppaan tai Nummelan Lahjatavara- ja käsinemyymälään.

Kotimaista_käsityötä-Käsinetorin_nahkakäsineet_ja_lämpimät_nahkarukkaset_koko_perheelle-Käsinetori

Käsinetori tuo perinteet nykymuotiin ja lämpöä ulkoiluun talvikeleille

Käsinetorin yrittäjä Niina Leppänen on käsityöperinteitä kunnioittaen uudistanut kotimaisten käsineiden lämmintä valikoimaa jo vuosien ajan. Valikoima on värikäs ja materiaalivaihtoehtoja on laajennettu myös kotimaisesta peurannahasta valmistettuihin käsineisiin. Verkkokaupassa ja Nummelan Lahjatavara- ja käsinemyymälän valikoimassa on paljon myös muiden kotimaisten yritysten tuotteita ja Käsinetori tekee tärkeää työtä kotimaisen pienyrittäjyyden edistämiseksi tukien myös pienempiä toimijoita.

Lue lisää »

Kesätekemistä ja lahjaideoita

Kesä on täällä ja koko perheelle riittää puuhaa aamusta iltaan! Kokosimme vinkkejä hauskaan kesäpuuhaan sekä ideoita kesälahjoiksi ja tuliaisiksi mökille, juhliin, arkeen ja muihin ikimuistoisiin

Lue lisää »

Ulkoleikkivinkki: Frisbeekisat koko suvulle

Ylös ulos ja liikkumaan – Tähän haluamme kannustaa kaikkia niin yhdessä, yksin kuin koko perheen voimin. Siksi jaamme blogissa ja somekanavissamme ajoittain vinkkejä hauskoihin ulkoiluhetkiin. Poimi ohjeet hauskaan frisbeekisaan ja laita toteen heti mahdollisuuden tullen!

Lue lisää »

Lahjavinkit Äitienpäivään

Äidit ansaitsevat hemmottelua ja luksusta juhlapäivänään, joten listasimme äitienpäivälahjaideat sekä paketoimme jo valmiiksi suloiset paketit äidille annettavaksi. Lahjaidea 1: Ihanalle Äidille -paketti Herkullinen toffee sekä

Lue lisää »

Talviloman puuhavinkit

Koko perheen yhteiset ulkoiluhetket ovat lomien ja vapaapäivien parasta antia, joista jää ihania muistoja! 🤩 Varustautukaa kelin mukaan ja heittäytykää riemuisiin ulkoiluhetkiin yhdessä! Koko perheen

Lue lisää »
Käsineet ja rukkaset - Kotimaista käsityötä

Iloisin terveisin,
Niina

#Käsinetori

Kotimaiset käsineet koko perheelle

Myymälä

Keskikuja 4, 03100 Nummela

Avoinna:

Arkisin 10 – 18
Lauantaisin 10 – 14

Verkkokauppa avoinna 24/7

Tutustu ihaniin tuotteisiimme