Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Raikkautta kotiin -paketti Andalusian Lemon

Tuparilahja, mökkituliainen, piristystä arkeen – tästä lahjasetistä on moneksi!

25,80

Kuvaus

Valmis lahjasetti on helppo tapa ilahduttaa läheisiä! Paketti sisältää Candle Light Storyn pyykkietikan sekä imurointipuuterin, molemmat Suomessa käsin tehtyjä.

Tuotteet on pakattu sellofaanikääreeseen, jossa on kaunis rusetti koristeena.

Pyykkietikka on ekologinen, antiseptinen ja luonnollinen tapa hoitaa vaatteita; se vähentää sähköisyyttä ja kirkastaa värejä, eikä tuki tekstiilien kuituja. Riittoisa pyykkietikka sopii myös treenivaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille sekä luonnonkuiduille poistaen tehokkaasti vaikeitakin hajuja tekstiileistä.

Candle Light Story Andalusian Lemon -pyykkietikka sisältää kotimaista käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa ja 100 % eteerisiä öljyjä.  Pyykkietikassa on ihanan kirpeä ja samaan aikaan mehukas tuoksu. Biohajoava tuote.

Ainesosat: <10 % acetic acid (väkiviinaetikka), aqua (vesi), litsean, limen, appelsiinin ja sitruunaruohon eteeriset öljyt.

Imurointipuuterilla voit raikastaa erilaiset kodin tekstiilit, kuten matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Tekstiilipinnan päälle ripoteltava ja pois imuroitava imurointipuuteri raikastaa samalla myös imurisi! Tuotteet ovat ruokasoodapohjaisia ja sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä.

Ainesosat: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), kuivattu sitruunan kuori, litsea cubeba fruit oil (litsean eteerinen öljy), citrus aurantifolia leaf oil (limen eteerinen öljy), citrus nobilis oil (appelsiinin eteerinen öljy) ja cymbopogon schoenanthus oil (sitruunaruohon eteerinen öljy).

Tutustu myös korttivalikoimaamme:

https://www.kasinetori.com/tuote-osasto/lahjatavarat/kortit/