Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Pienokaiselle-paketti vaaleanpunainen

Kaunis vauvalahja valmiiksi paketoituna!

80,85

1 varastossa

Kuvaus

Onnittele vauvaperhettä kauniilla paketilla! Lahjapakettiin kuuluu laadukkaat käsitehdyt vauvan tumput sekä tossut  ja herkullinen voitoffee. Pakettiin kuuluu myös kaunis kaksiosainen kortti – voit pyytää meitä kirjoittamaan tervehdystekstin valmiiksi ja tilata paketin suoraan lahjan saajalle!

Käsinetorin valmistamat vauvan tumput on tehty laadukkaasta lampaannahasta ja vuori on pehmeää merinovillasekoitetta (50 % merinovilla, 50 % polyesteri). Vauvan tumpuissa ei ole peukaloa ja ne sopivat yleensä noin vuoden ikään saakka. Tumpuissa on vaaleanpunaisesta kimallenahasta ommeltu sydänkuviointi.

Käsintehdyt puputossut ovat myös lampaannahkaa ja niissä on sama pehmeä vuori, kuin vauvan tumpuissa. Korvissa on samaa vaaleanpunaista kimallenahkaa, kuin tumpuissa. Kiristysnyörin ansiosta tossuja voi säätää nilkasta sopivaksi. Pitävän pohjan ansiosta tossuilla on myös hyvä opetella kävelemään. Paketissa on koko 20, joka sopii noin 1-vuotiaalle. Huom! Voit halutessasi valita pakettiin myös toisen koon tossuista, tällöin ota etukäteen yhteyttä info@kasinetori.com.

Kanelimamman vanhan ajan voitoffee on verhottu kauniiseen pakkaukseen, jota koristaa teksti “halaus”. Voitoffee on pehmeää ja täyteläisen makuista, eikä tartu hampaisiin.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhevoi, suola, aromi. Pakkauskoko: 150 g

Nordic Designin kortti on suunniteltu ja painettu Suomessa. Kortin sisältö on tekstitön, koko on 12 x 17 cm ja se sisältää kirjekuoren.