Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Raikkautta kotiin -paketti Moroccan Mint

Tuparilahja, mökkituliainen, piristystä arkeen – tästä lahjasetistä on moneksi!

39,70

1 varastossa

Kuvaus

Valmis lahjasetti on helppo tapa ilahduttaa läheisiä! Paketti sisältää Candle Light Storyn pyykkietikan, imurointipuuterin sekä soijavahakynttilän, kaikki Suomessa käsin tehtyjä.

Tuotteet on pakattu sellofaanikääreeseen, jossa on kaunis rusetti koristeena.

Pyykkietikka on ekologinen, antiseptinen ja luonnollinen tapa hoitaa vaatteita; se vähentää sähköisyyttä ja kirkastaa värejä, eikä tuki tekstiilien kuituja. Riittoisa pyykkietikka sopii myös treenivaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille sekä luonnonkuiduille poistaen tehokkaasti vaikeitakin hajuja tekstiileistä.

Candle Light Story Moroccan mint -pyykkietikka sisältää kotimaista käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa ja 100 % eteerisiä öljyjä, joissa tuoksuu häivähdys eukalyptusta sekä raikas ja mausteinen minttu. Biohajoava tuote.

Ainesosat: <10 % acetic acid(väkiviinaetikka), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinenöljy) , eucalyptus globulus leaf (eucalyptuksen eteerinen öljy).

Imurointipuuterilla voit raikastaa erilaiset kodin tekstiilit, kuten matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Tekstiilipinnan päälle ripoteltava ja pois imuroitava imurointipuuteri raikastaa samalla myös imurisi! Tuotteet ovat ruokasoodapohjaisia ja sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä.

Ainesosat: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), kuivattu piparminttu, mentha piperita oil (piparmintun eteerinen öljy) ja eucalyptus dives leaf oil (eukalyptus eteerinen öljy).

Soijavahakynttilä palaa pitkään ja siinä on lempeästi rätisevä puusydän, jonka ääni tuo mieleen takkatulen tunnelman. Tuoksuton.

Tutustu myös korttivalikoimaamme:

https://www.kasinetori.com/tuote-osasto/lahjatavarat/kortit/