Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Onnea uuteen kotiin -paketti Moroccan Mint

Kotimainen lahjasetti uuteen kotiin

57,55

3 varastossa

Kuvaus

Käytännöllinen ja kaunis lahjasetti sisältää Candle Light Storyn pyykkietikan, imurointipuuterin, siivoussaippuan sekä siivoussuihkeen; kaikki Suomessa käsin tehtyjä. Paketissa myös kotimainen “Onnea uuteen kotiin” -kortti.

Tuotteet on pakattu sellofaanikääreeseen, jossa on kaunis rusetti koristeena. Halutessasi voit tilata paketin suoraan lahjan saajalle ja pyytää meitä kirjoittamaan kortin valmiiksi!

***

Pyykkietikka on ekologinen, antiseptinen ja luonnollinen tapa hoitaa vaatteita; se vähentää sähköisyyttä ja kirkastaa värejä, eikä tuki tekstiilien kuituja. Riittoisa pyykkietikka sopii myös treenivaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille sekä luonnonkuiduille poistaen tehokkaasti vaikeitakin hajuja tekstiileistä. Candle Light Story Moroccan mint -pyykkietikka sisältää kotimaista käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa ja 100 % eteerisiä öljyjä, joissa tuoksuu häivähdys eukalyptusta sekä raikas ja mausteinen minttu. Biohajoava tuote.

Ainesosat: <10 % acetic acid(väkiviinaetikka), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinenöljy) , eucalyptus globulus leaf (eucalyptuksen eteerinen öljy).

Imurointipuuterilla voit raikastaa erilaiset kodin tekstiilit, kuten matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Tekstiilipinnan päälle ripoteltava ja pois imuroitava imurointipuuteri raikastaa samalla myös imurisi! Tuotteet ovat ruokasoodapohjaisia ja sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä.

Ainesosat: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), kuivattu piparminttu, mentha piperita oil (piparmintun eteerinen öljy) ja eucalyptus dives leaf oil (eukalyptus eteerinen öljy).

Siivoussaippua on riittoisa ja luonnollinen monitoimituote, jolla puhdistat koko kodin pinnat keittiöstä kylpyhuoneeseen! Siivoussaippualla puhdistat mm. keraamiset liesitasot, hanat, kromi- ja rosteripinnat ilman pintaan jääviä raitoja. Puhdistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa sekä rasvalikaa. Soveltuu käytettäväksi myös matonpesuun, harrastusvälineille, puutarhakalusteille, vaatteiden pesuun, meikkisiveltimien puhdistukseen, tiskaukseen ym.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), lavendula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri)

Aitoja eteerisiä öljyjä sisältävä siivoussuihke on Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettu kodin pintojen tehopuhdistaja! Väkiviinaetikkapohjainen siivoussuihke on miellyttävän tuoksuinen ja helppokäyttöinen ja se sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä. Väkiviinaetikka on hapanta ja tämän vuoksi siivoussuihketta ei suositella polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle tai vanhoille emalialtaille. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Käyttöohje: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla. Ei tarvitse huuhdella. 

INCI: aqua (vesi), acetic acid (väkiviinaetikka), sodium chloride (merisuola), dekyyliglukosidi, mentha piperita (piparmintun eteerinen öljy) , eucalyptus globulus leaf (eukalyptuksen eteerinen öljy)