Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Koivuvaneriamppeli seinälle 36 cm – vaalea

Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu katseenvangitsija

29,90

2 varastossa

Kuvaus

Kotimaiset Taika-tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisesta koivuvanerista. Koivuvaneri valmistetaan uusiutuvasta ja korkealaatuisesta suomalaisesta koivusta, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

Koivuvaneriamppeli on trendikäs sisustuselementti, joka sopii monenlaisiin koteihin. Voit käyttää amppelia yksittäin tai luoda niistä näyttävän ryhmän. Amppeli on monikäyttöinen ja siihen voi asetella vuodenajan mukaan erilaisia koriste-esineitä tai kukkia, jolloin saat helposti vaihtelua sisustukseen. Amppeli sopii hyvin myös yrteille, jolloin saat vapautettua pöytätilaa keittiöstä.

Amppeli on vahattu vaaleaksi puuvahalla ja sen puun syyt näkyvät kauniisti raikkaan vaalean värin lomasta luoden amppelille luonnollisen ja kauniin ulkonäön. (Huom! Kuvassa sävy koivu!)

Amppelin halkaisija on 36 cm ja tasolle mahtuu 14 cm ruukku. Kantavuus on 5 kg. Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön, mutta sopii käytettäväksi myös lasitetulla terassilla ja parvekkeella. Pakkaus ei sisällä ripustuskoukkuja. Tuotte on EU-mallisuojattu.

Tuote toimitetaan litteässä paketissa osina ja se on erittäin helppo kasata; amppelin pohjalevy asetetaan amppelin renkaiden väliin.