Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Candle Light Story Pyykkietikka 500 ml – Moroccan Mint

Moroccan Mint with Eucalyptus

13,90

9 varastossa

Kuvaus

Kotimaiset Candle Light Storyn hurmaavan tuoksuiset ja riittoisat pyykkietikat raikastavat niin pyykin kuin pesukoneenkin! Pyykkietikka on ekologinen, antiseptinen ja luonnollinen tapa hoitaa vaatteita; se vähentää sähköisyyttä ja kirkastaa värejä, eikä tuki tekstiilien kuituja. Pyykkietikka sopii myös treenivaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille sekä luonnonkuiduille poistaen tehokkaasti vaikeitakin hajuja tekstiileistä. Vaatteiden ja kodintekstiilien hyvällä huollolla voit pidentää niiden käyttöikää huomattavasti!

Pyykkietikkaa voidaan käyttää laimennettuna myös silitysvetenä sekä yleispesuaineena. Tällöin on suositeltavaa testata liuosta ensin huomaamattomaan kohtaan tekstiiliä.

Candle Light Story Moroccan mint -pyykkietikka sisältää kotimaista käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa ja 100 % eteerisiä öljyjä, joissa tuoksuu häivähdys eukalyptusta sekä raikas ja mausteinen minttu. Biohajoava tuote.

Ainesosat: <10 % acetic acid(väkiviinaetikka), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinenöljy) , eucalyptus globulus leaf (eucalyptuksen eteerinen öljy).

Varoitukset: Sisältää hajustetta. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Valmistaja: Candle Light Story

Pakkauskoko: 500 ml