Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Taponero Pakurivoide 50 ml

Tehokas ja monipuolinen hoitovoide

26,90

5 varastossa

Kuvaus

Taponeron pakurivoide sisältää suomalaista koivun pakuria, joka on voimakkain Suomen luonnosta löytyvä antioksidantti. Pakuri suojaa ihoa hapettumiselta ja kuivumiselta sekä eheyttää rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Voide sopii erinomaisesti aknen ja atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon. Erinomainen kosteuttava ja suojaava käsivoide. Voide tasoittaa ihon pigmenttiä ja melaniini-pigmentti suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä syventäen rusketusta sekä eheyttäen auringon polttamaa ihoa sekä palovammoja.

Pakurivoide on tehokas yövoide kasvoille ja sopii kuivalle iholle myös päivävoiteeksi. Pakurivoiteen Betuliini nopeuttaa haavojen paranemista, stimuloi terveiden ihosolujen tuotantoa ja on antiseptista. Betuliinipitoisuus 58 %.

Käyttö: Levitä voide ohuesti puhtaalle iholle, esim. kasvoille, käsille, kuivalle ihoalueelle. Käyttäessäsi Pakurivoidetta hoitovoiteena esim. tulehtuneelle iholle, palovammoihin, akneen, käytä voidetta kaksi kertaa päivässä, kunnes hoidettava ihoalue on parantunut.

Sisältää: luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Inonotus Obliquus Extract).

Taponeron tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä 100 % luonnon raaka-aineista, luontoa ja raaka-aineita kunnioittaen. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä.