Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Taponero Inkivääri-MSM-hoitovoide 50 ml

Tehokas hoitovoide lihas- ja nivelkipuihin

24,90

1 varastossa

Kuvaus

Taponeron kipua lievittävä ja luonnonöljyjä sisältävä Inkivääri-MSM-hoitovoide on erinomainen apu erilaisiin lihas- ja nivelkipuihin kuten jumiutuneisiin lihaksiin, nivelrikkoihin ja kulumiin, reumakipuihin sekä fibromyalgiaan.

Inkivääriä on perinteisesti käytetty lievittämään tulehduskipuja ja laskemaan turvotusta. MSM-rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä, tunnetaan puolestaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena. Voiteen mustapippuri- ja kamferiöljyt virkistävät verenkiertoa ja nopeuttavat paranemista ja palautumista. Katajaöljy toimii aineenvaihdunnan tehostajana. Johannisöljy eli mäkikuisma tukee hermoston toimintaa ja hoitaa ihoa, kun taas mehiläisvaha ja kylmäpuristettu luomurypsiöljy kosteuttavat ihoa.

Käyttö: Hiero voide kipeytyneelle alueelle ohuesti 2-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Voide soveltuu erinomaisesti hierontaan rentouttamaan lihaksia ja avaamaan lihasjumeja.

Sisältää: luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piger Nigrum Oil), katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Taponeron tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä 100 % luonnon raaka-aineista, luontoa ja raaka-aineita kunnioittaen. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä.