Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma/Ti/Pe: 10:00 - 16:30
Ke/To: 10:00-18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Candle Light Story Siivoussaippua – Provencian Lavender

Biohajoava ja vegaaninen Suomessa käsin tehty siivoussaippua –  rauhoittava laventelin tuoksu

12,90

7 varastossa

Kuvaus

Aitoa eteeristä öljyä sisältävä kotimainen siivoussaippua on riittoisa ja luonnollinen monitoimituote, jolla puhdistat koko kodin pinnat keittiöstä kylpyhuoneeseen! Siivoussaippualla puhdistat mm. keraamiset liesitasot, hanat, kromi- ja rosteripinnat ilman pintaan jääviä raitoja. Puhdistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa sekä rasvalikaa. Soveltuu käytettäväksi myös matonpesuun, harrastusvälineille, puutarhakalusteille, vaatteiden pesuun, meikkisiveltimien puhdistukseen, tiskaukseen ym.

Käyttöohje: Hiero kosteutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti siivoussaippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Huuhtele saippuavaahto pois ja kuivaa pinnat. Saippuaa voi myös hieroa vaatteeseen suoraan tahralle ja antaa vaikuttaa ennen konepesua. Voit tehdä saippuasta siivoussuihketta raastamalla n. 1 rkl siivoussaippuaa ja liottamalla lämpimään veteen.

Miten siivoussaippua eroaa tavallisesta iholle tarkoitetusta saippuasta?

Iholle tarkoitettuihin saippuoihin jää ylirasvoituksen ansiosta saippuoimatonta rasvaa, mikä tekee niistä hellävaraisia ja hoitavia iholle. Siivoussaippuaa ei ylirasvoiteta, vaan kaikki rasva saippuoituu lipeän kanssa tehden siitä riittoisan, kovan ja erittäin tehokkaan puhdistussaippuan. Siksi siivoussaippuaa ei suositella käytettäväksi ihon puhdistukseen. Siivoussaippua ei kuitenkaan ole iholle ja hengitettynä haitallista, kuten useat voimakkaita kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet. Huom! Lipeä yhdessä kookosrasvan kanssa saippuoituu, eli muuttuu saippuaksi eikä valmiissa saippuassa ole enää lipeää jäljellä.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), lavendula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri)

Varoitus: Sisältää hajusteita, saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

Valmistaja: Candle Light Story

Pakkauskoko: n. 130 g

Avainlipputuote