Keskikuja 4

03100 NUMMELA

050-327 8901

Asiakaspalvelu

Ma - Pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 14:00

Verkkokauppa 24/7

Rentouttavaa kesää -paketti

Kiitä kauniilla lahjapaketilla helposti!

Ihoa hellivä suolasaippua, laadukas käsintehty parafiinikynttilä sekä hauskalla tekstillä varustettu konepestävä ja biohajoava tiskirätti on pakattu valmiiksi lahjapaketiksi, jolla voit ilahduttaa ystäviä ja läheisiä! Mainio mökkituliainen tai tupaantuliaislahja!

28,80

1 × Karoliina Kynttilä pöytäkynttilä - vaaleanvihreä
10,00

Kuvaus

Onnenpussin Rantasauna-suolasaippua tuo mieleen kesäisen saunahetken. Se tuoksuu raikkaille koivunlehdille ja tuoksussa on myös aavistus eukalyptusta, kuusta ja mäntyä.

Onnenpussin riittoisat suolasaippuat sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, kutisevalle ja karhealle sekä atooppiselle iholle. Saippuan sisältämä merisuola auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja myös kuorii kevyesti jättäen ihon silkkisen pehmeäksi. Suolasaippua vaikuttaa vähentävästi finnien ja näppyjen muodostumiseen sekä neutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua. Saippua vaahtoaa miedosti ja sopii käytettäväksi koko vartalolle; myös kasvoille ja käsille.

Vegaaninen ja palmuöljytön, valmistettu Suomessa.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 11680, CI 174260, CI 11710, CI 51319, CI 74160 (saippuaväri). Ei sisällä EU:n listaamia allergeenejä.

Paino 120 g

Vilippus-tiskirätti on biohajoava ja se on konepestävä. Tiskirätin koko on 20 x 17 cm.

Kotimaisen Karoliina Kynttilän valmistama pöytäkynttilä on tehty käsityönä puhtaimmasta elintarvikelaatuisesta parafiinista ja se palaa pitkään ja kauniisti.

Kynttilän poltto- ja turvallisuusohjeet:

Polta paksuja kynttilöitä useita tunteja kerralla. Näin kynttilä palaa pidempään eivätkä reunat jää liian paksuiksi. Sammuta liekki taittamalla sydän sulaan vahaan ja nosta se takaisin pystyyn esimerkiksi tulitikkua käyttäen. Näin vältät savunmuodostuksen sammuttamisen yhteydessä. Käytä kynttilän alla aina palamatonta alustaa. Polta kynttilää aina valvotusti. Parafiini pehmenee jo 38 asteessa. Älä jätä kynttilää suoraan aurinkoon tai kuumaan autoon. Lepattava liekki ja liian pitkä sydän lisäävät savuttamista. Vältä kynttilän polttamista vedossa. Katkaise sydän tarvittaessa noin 7 mm pitkäksi. Sammuta kynttilä taittamalla sydän sulaan parafiiniin ja nostamalla se heti pystyyn. Näin estät savuttamista sammutuksen yhteydessä.